kptnemo - komentarze |
Nowa myśl.... "dlaczego nie mówimy o tym co nas boli otwarcie ?".Tym fragmentem piosenki pana Soyki rozpoczynam następną notkę... Nie wiem dlacczego, ale ostatnio denerwiją mnie takie podchody, głupie(czyt. tępe)spojrzenia w szkole- co wam przeszkadza w mojej odmienności? Bo nie piję alkoholu? a może jestem jakiś nudny, sztywny?..może muzy słucham nie takiej...Człowiek, z którym chodziłem 6 lat do podstawówki znalazł sobie kumpli i teraz nie wiadomo dlaczego sie do mnie nie odzywa. Inny człowiek(bez nazwisk, żeby nie było)z kolei, mówi, że jest kolega, a potem urządza sobie wolny czas, a mi mówi, że nie ma czasu w weekend... Ludzie !! Jeżeli coś wam u mnie przeszkadza, to powiedzcie mi o tym. Nie patrzcie sie tępo, albo obgadujcie za plecami. Jeżeli to dlatego wstyd wam się ze mną gdziekolwiek pokazać, to dajcie znać. Bedę wiedział na jakiej gram pozycji w tym prowincjonalnym teatrzyku.... |
|
Tak napisali inni: |
25.05.2005 :: 18:13 :: ahc178.internetdsl.tpnet.pl weneda prowincjonalny teatrzyk... ładnie powiedziane :) a tak serio to się nie przejmuj i to olej :) ja tak zrobiłam i pomogło :) |
23.05.2005 :: 16:39 :: asm187.neoplus.adsl.tpnet.pl Guinessi ...im dłuzej sie kogoś zna, tym trudniej jest póżniej wykrzyczec tej osobie prosto w twarz to co Cie boli, ale czasem tak trzeba dla oczyszczenia atmosfery z toksycznych niedomówien. Takie moje skromne zdanie. Buźka* |
21.05.2005 :: 09:45 :: pa69.ksawerow.sdi.tpnet.pl kruczek ...heh... ja myślałam, że ten nasz kolega z podstawówki jest fajny... może się myliłam? może on zawsze był fałszywy i głupi, tylko teraz trafił na podatny grunt.../ ech... no szkoda chłopaka w każdym razie :x i... nie przejmuj się tym, kto cię olewa... marnujesz nerwy i czas... nie warto! pamiętaj! Black Sabbath cię nie zostawi! :D właśnie jestem w trakcie organizowania jakiegoś spotkania powycieczkowego! :D:D:D |
21.05.2005 :: 07:10 :: 195.136.67.222 Tamiczka Hmmm... fajny blog.. no może fajny to nie za odpowiednie słowo opisujace tego bloga... on jest po prostu oryginalny, niepowtarzalny, inny niż pozostałe...![]() ![]() |
20.05.2005 :: 22:32 :: aps213.neoplus.adsl.tpnet.pl anne ..taka jest szara codzienność i nic nie jest w stanie tego zmienić...teatrzyk-był, jest i będzie...tak samo jak różne dziwne spojrzenia..choć nadzieja na zmianę zawsze istnieje..pozdrawiam serdecznie |
20.05.2005 :: 22:17 :: eop219.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewa Nie przejmuj sie takimi ludzmi... najwyraźniej nie potrafią docenić prawdziwej przyjaźni i zauważyć dobrych wartości w człowieku...znam to bardzo dobrze, niektórzy też mnie tak traktują ale nie warto sie przejmować, trzymaj sie![]() |
Talk.pl :: Wróć |